ERTOs per força major: prorrogats

Els ERTOs per força major han quedat prorrogats fins el 31 de gener de 2021

ERTOs per força major: prorrogats

Tots els ERTOs per causa de força major que es trobaven vigents a 30 de setembre de 2020 han quedat prorrogats automàticament fins el 31 de gener de 2021. A aquest efecte:

  • Si la vostra empresa es troba en aquesta situació, no heu de dur a terme cap gestió per a prorrogar l’ERTO.
  • Això sí, abans del 20 d’octubre heu de tornar a presentar al SEPE la sol·licitud col·lectiva de la prestació per desocupació en nom dels vostres treballadors.

Respecte a les exoneracions en les cotitzacions a la Seguretat Social, podreu seguir aplicant-les en els casos següents:

  • Si l’activitat de la vostra empresa està inclosa a la llista d’activitats publicada a la llei (per exemple un hotel, una agència de viatges o una empresa d’arts gràfiques).
  • Si el vostre negoci depèn indirectament d’empreses dedicades a aquestes activitats (per exemple, un restaurant situat dins d’un hotel).
  • O si almenys el 50% de la vostra facturació durant el 2019 es va generar en operacions efectuades amb aquestes empreses.

Feu clic aquí per a accedir al reial decret llei que regula aquestes mesures i en el qual trobareu el llistat d’activitats que donen dret a exoneracions en la cotització.

 

 

 

Els nostres professionals us assessoraran en totes les qüestions relacionades amb l’àmbit laboral.


Subscriu-te a nostra newsletter